Motordoping i Tour de France 2017

Der er ikke bare frygt for, men helt sikkert motordoping i Tour de France feltet i år. Også kaldet mekanisk doping, og typisk drevet af elektricitet. Uviklingen sker hvor pengene er, og hvor der betales mest. Så det er ikke utænkeligt vi ser den allernyeste teknologi i feltet i år. Selvfølgelig ulovligt, og mod reglerne. Derfor går anti-doping forbundene også en helt ny tid i møde, hvor nye former for kontroller skal indføres. Og de er bag ud.

Se f.eks. det nyeste system på billedet herunder.. Elektromagneter indbygget i fælgen.

Det er naivt at tro at nogle ryttere ikke bytter sprøjten ud med teknologi, som i dag som tingene er lige nu, er sværere at spore end ting i kroppen.

Tour de France 2017 glæder jeg mig til, og håber jeg kan fange et stærkt Tour de France tilbud hos Cykelexperten.dk. De har oprettet en dedikeret side for løbet, men vi skal nok ikke forvente det handler om doping. Cykelexperten.dk har faktisk allerede racercykler med EL på lager, men dog ikke skjult ;-).

Vil du læse mere om Mekanisk Doping, så læs artiklen hos Ingeniøren som omhandler emnet.. Er du generelt interesseret i cykler med motor ligesom mig, så kan jeg varmt anbefale at kigge forbi en forhandler hvor du har mulighed for at prøve.

Tour de France Mekanisk Doping

Tagget ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *